opc_loader

Royal Canin Adult Large Dog 2 x 13 kg

Artikelnr: 03.07.230

Gratis verzenden!

Deze voeding heeft een nieuwe verpakking. Ook is de verpakkingsgrootte van 14 kg gewijzigd naar 13 kg. Er is niets veranderd aan de vertrouwde werking van de voeding.

114,95

2x 13 kg. GRATIS VERZENDING. Voor volwassen honden van 25-45 kg vanaf 15 maanden tot 5 jaar

Speciale voeding ter bescherming van de gewrichten. Bepaalde voedingsstoffen, zoals glucosamine en chondroïtine, ondersteunen de gewrichten door hun positieve werking op het gewrichtskraakbeen. Door uw hond al tijdens de groeiperiode een voeding met deze ingrediënten te geven, helpt u zijn gewrichten gezond te houden. Draagt bij aan een optimale spijsvertering en ondersteunt de natuurlijke kleur van de vacht.

Productvoordelen

  • Gezonde gewrichten
  • Ondersteunt een optimale spijsvertering
  • Optimale kleurintensiteit van de vacht
  • Celveroudering vertragen met anti-oxidanten

Gezonde gewrichten
De gewrichten van grote honden worden relatief zwaar belast door de afmetingen en bouw van grote rassen. Honden van grote rassen zijn gevoelig voor gewrichtsaandoeningen zoals artrose. Daarom heeft Adult Large Dog chondoïtine en glucosamine als ingrediënten. Deze stoffen zorgen ervoor dat het kraakbeen ondersteund en gevoed wordt en dragen bij aan gezonde gewrichten.

Ondersteunt een optimale spijsvertering
Dit makkelijk opneembaar en verteerbare voer zorgt voor een rustige darmflora en stabiele spijsvertering. Royal Canin Adult Large Dog is hiermee uitermate geschikt voor honden met een gevoelige maag.

Optimale kleurintensiteit van de vacht
Deze hondenbrokken van Royal Canin zorgen voor een optimale kleur van de vacht en behoudt van de originele kleur. De stof L-Tyrosine zorgt voor een optimale pigmentatie van de vacht.

Celveroudering vertragen met anti-oxidanten
Anti-oxidanten zorgen ervoor dat cellen langzamer verouderen. Ook helpen deze met het bestrijden van vrije radicalen, die zorgen voor het huidverouderingsproces. Via ingrediënten als vitamine E, vitamine C, taurine en luteïne zijn de anti-oxidanten toegevoegd: wat Royal Canin Adult uitermate geschikt voor volwassen honden maakt!

Royal Canin Adult Large Dog 2 x 13 kg heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Royal Canin Adult Large Dog 2 x 13 kg


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items