opc_loader

Royal Canin puppy Giant 2x 15 kg

Artikelnr: 03.07.217
2x 14 kg. GRATIS VERZENDING. Voor pups met een volwassen gewicht >45 kg voor pups van 2-8 maanden
Bevordert een optimale spierontwikkeling en draagt bij aan gezonde gewrichten tijdens de groei.

Productvoordelen

  • Gezonde gewrichten
  • Optimale spierontwikkeling
  • Ondersteunt de natuurlijke weerstand
  • Optimale spijsvertering

Gezonde gewrichten
De gewrichten van zeer grote honden worden relatief zwaar belast door de afmetingen en bouw van zeer grote rassen. Puppy’s van grote rassen zijn op jonge leeftijd al gevoelig voor gewrichtsaandoeningen zoals artrose. Chondoïtine en glucosamine zorgen ervoor dat het kraakbeen ondersteund en gevoed wordt en dragen bij aan gezonde gewrichten.

Optimale spierontwikkeling 
Wanneer zeer grote honden rond de leeftijd van 8 maanden zijn, vertraagt het groeien van het skelet terwijl de groei van spierweefsel toeneemt. Eiwitten zijn vitaal voor de groei en ontwikkeling van spieren. Royal Canin Giant Junior bevat daarom een hoog gehalte aan goed verteerbare eiwitten om het groeien zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Ondersteunt de natuurlijke weerstand
Royal Canin heeft een unieke, gepatenteerde formule wat de natuurlijke weerstand van uw puppy of jonge hond ondersteunt. Dit wordt gedaan door een combinatie van antioxidanten (vitamine E, vitamine C, luteïne en taurine) en Manno-Oligo-Sacchariden .

Optimale spijsvertering
Dit makkelijk opneembaar voer zorgt voor een rustige darmflora en stabiele spijsvertering tijdens deze belangrijke periode in het leven van uw hond. Dit maakt Royal Canin een uitstekende en veilige keuze.

Royal Canin puppy Giant 2x 15 kg heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Royal Canin puppy Giant 2x 15 kg


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items