opc_loader

Royal Canin puppy maxi 4 kg

Artikelnr: 03.07.012

voor honden van 25-45 kg

26,50

4 kg. Royal Canin Large Dog Junior

Voor pups van 2 tot 15 maanden

Voor de gevoelige groeiperiode van de grote hond. Grotere honden groeien minder snel en veel langer door dan kleinere honden. Een te snelle groei kan leiden tot diverse bot en gewrichtsaandoeningen. De belangrijkste oorzaken van een te snelle groei zijn het geven van te veel voeding of een erg energierijke voeding. Voor een gezonde ontwikkeling van de botten en gewrichten moeten deze honden de juiste hoeveelheden van een Junior voeding met een aangepast energiegehalte krijgen. Ondersteunt tevens het natuurlijke afweersysteem.

Kan worden voorgeschreven bij

- Ondersteuning van gewrichten en de spijsvertering
- Pups van grote rassen ((25-45kg)
- Tot de leeftijd van 15 maanden of tot castratie

Productvoordelen

  • Gezonde gewrichten
  • Optimale kleurintensiteit van de vacht
  • Ondersteunt de natuurlijke weerstand
  • Optimale spijsvertering

Gezonde gewrichten
De gewrichten van grote honden worden relatief zwaar belast door de afmetingen en bouw van deze rassen. Puppy’s van grote rassen zijn op jonge leeftijd al gevoelig voor gewrichtsaandoeningen zoals artrose. Pediatric Junior bevat chondoïtine en glucosamine, deze stoffen zorgen ervoor dat het kraakbeen ondersteund en gevoed wordt en dragen bij aan gezonde gewrichten.

Optimale kleurintensiteit van de vacht 
Deze hondenbrokken van Royal Canin zorgen voor een optimale kleur van de vacht en behoudt van de originele kleur. De stof L-Tyrosine zorgt voor een optimaal pigmentatie van de vacht.

Ondersteunt de natuurlijke weerstand
Royal Canin heeft een unieke, gepatenteerde formule wat de natuurlijke weerstand van uw puppy of jonge hond ondersteund. Dit wordt gedaan door een combinatie van antioxidanten (vitamine E, vitamine C, luteïne en taurine) en Manno-Oligo-Sacchariden .

Optimale spijsvertering
Dit makkelijk opneembaar voer zorgt voor een rustige darmflora en stabiele spijsvertering tijdens deze belangrijke periode in het leven van uw hond. Dit maakt Royal Canin Pediatric Junior een uitermate veilige keus.

Royal Canin puppy maxi 4 kg heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Royal Canin puppy maxi 4 kg


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items