opc_loader

Royal canin puppy mini portie
12x 85 gram

Artikelnr: 03.07.007

Royal Canin Mini Puppy Wet

Puppy's van kleine rassen groeien heel snel. Tijdens hun intense groeiperiode hebben ze voldoende calorieën en de juiste voedingsstoffen nodig om gezond te groeien. In deze periode ontwikkelen hun botten, spieren, zintuigen en zenuwstelsel zich verder. Daarnaast vermindert de hoeveelheid van antilichamen die de puppy meekreeg via de eerste moedermelk, colostrum genaamd. Daarom zijn er onder andere optimale gehalten van juiste eiwitten nodig om het eigen immuunsysteem van de puppy op te bouwen.

Royal Canin Mini Puppy in saus is speciaal samengesteld om de voedingsbehoeften van puppy's van kleine rassen te ondersteunen. Deze formule is geschikt voor puppy's van 2 tot 10 maanden die naar schatting een volwassen gewicht van 4 tot 10 kg zullen bereiken.

Deze uitgebalanceerde voeding bevat smakelijke brokjes in saus met een grootte, textuur en smaak die optimaal zijn voor groeiende puppy's van kleine rassen. De formule bevat een complex van voedingsstoffen met vitamine C en E om een gezonde ontwikkeling van het immuunsysteem te ondersteunen. Daarnaast is het verrijkt met omega 3-vetzuren (DHA), waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze een gezonde ontwikkeling van de hersenen bij puppy's helpen ondersteunen.

Dankzij een combinatie van prebiotica (MOS) en hoogverteerbare eiwitten helpt ROYAL CANIN® Mini Puppy in saus ook een gezond evenwicht van de darmflora te ondersteunen voor een gezonde spijsvertering. Royal Canin Mini Puppy in saus is ontwikkeld om zelfs bij de meest kieskeurige honden in de smaak te vallen. Deze natvoeding biedt een positieve zintuiglijke ervaring, ondersteunt een gezonde hydratatie en kan perfect gecombineerd worden met droogvoeding 

Eigenschappen

  • Speciaal voor pups van een klein hondenras
  • Brokjes in saus die qua grootte en textuur afgestemd zijn op de melktanden van je puppy
  • Voedingsstoffen zoals vitamine C en E om de ontwikkeling van het immuunsysteem te ondersteunen
  • Prebiotica en hoogverteerbare eiwitten ter ondersteuning van een gezond evenwicht in de darmflora
  • Omega 3-vetzuren (DHA) helpen de ontwikkeling van de hersenen en het leervermogen tijdens de vroege puppytraining te bevorderen.

Geschikt voor

Pups van een klein hondenras tot 10 maanden oud met een volwassen gewicht tussen de 1 en 10 kg

Inhoud

12 x 85 gram

Samenstelling

Vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, granen, plantaardige bijproducten, mineralen, gist.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 8,0%, ruw vet 6,0%, ruwe as 1,9%, ruwe celstof 1,0%, vochtgehalte 79,2%, vitamine E 150 mg/kg, vitamine C 100 mg/kg, omega-3 vetzuur (DHA) 0,045%.

Nutritionele toevoegingsmiddelen

Vitamine D3 140 IE, ijzer (3b103) 5 mg, jodium (3b202) 0,3 mg, koper (3b405, 3b406) 2,4 mg, mangaan (3b502, 3b503, 3b504) 1,5 mg, zink (3b603, 3b605, 3b606) 15 mg.
Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 2g.

Royal canin puppy mini portie
12x 85 gram
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Royal canin puppy mini portie
12x 85 gram


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items