opc_loader

Sanimed Senior hond
2x 3 kg

Artikelnr: 03.08.012
37,95

2 x 3 kg. Sanimed Senior

Effectiviteit

SANIMED Senior is afgestemd op de behoeften aan voedingsstoffen van oudere honden van alle rassen. Deze voeding is aangepast aan het verlies van functies bij de ouderwordende hond. De verteerbaarheid van het voeder is verhoogd door aanpassingen in de grondstoffen. Het verminderde vermogen om omega-3 vetzuren in de stofwisseling te verlengen is gecompenseerd door het aanbieden van extra vetzuren met verlengde ketens. 
De afname van de hoeveelheid vitamine E in het lichaam wordt tegengegaan door een verhoogd aanbod van dit vitamine. De afname van vitamine E in de hersenen is geassocieerd met dementie bij de oudere hond. Het hoge gehalte aan matig fermenteerbare ruwe celstof stimuleert de minder wordende darmmotiliteit bij veroudering en bevordert het afdrijven van de ontlasting.

Een overmatige conditie verhoogt het risico op de typische ouderdomsziekten. Bij de ouderwordende hond is echter ook een te geringe conditie ongewenst omdat dit samen gaat met verlies van de spiermassa. Een ideale lichaamsconditie verlengt het leven en verlaagt het risico op de belangrijkste ziekten. Van SANIMED Senior dient aan een individuele hond een dusdanige hoeveelheid te worden gevoerd opdat de ideale conditie wordt bereikt en gehandhaafd.

Sanimed Senior hond
2x 3 kg
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Sanimed Senior hond
2x 3 kg


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items