opc_loader

Hill's Canine/Feline A/D 12 x 200 gram

Artikelnr: 02.06.202
43,95

Hill's PRESCRIPTION DIET a/d Honden- en Kattenvoer is klinisch bewezen voeding die speciaal is samengesteld voor honden en katten die herstellen van een operatie, ziekte of verwonding, zodat je erop kunt vertrouwen dat je je huisdier het beste geeft. Het is een licht verteerbare voeding met voedingsondersteuning die het eten aanmoedigt voor huisdieren die herstellen van een ernstige ziekte, ongeval of operatie. PRESCRIPTION DIET a/d is alleen bedoeld als tijdelijke voeding en wordt niet aanbevolen om landurig te voeren (langer dan 6 maanden). Dit licht verteerbare hondenvoer en kattenvoer is gemaakt met kip en heeft een heerlijke smaak waar je hond of kat dol op zal zijn.

Honden en katten kunnen aanzienlijke stofwisselingsveranderingen ondergaan wanneer ze herstellen van een operatie, ziekte of letsel. Onder deze stressvolle omstandigheden wordt het immuunsysteem van je huisdier sterk op de proef gesteld, waardoor het nog belangrijker is om het juiste voer te geven om je huisdier te helpen herstellen van deze moeilijke situatie.

Dit product is alleen bedoeld als tijdelijke voeding. Gebruik het alleen zoals voorgeschreven door je dierenarts.

Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van jou afhankelijk zijn streven wij ernaar om het best mogelijke voer te leveren. Met een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling om je huisdier in zijn of haar unieke gezondheidsbehoeften te voorzien, PRESCRIPTION DIET is de geschikte voeding die ze nodig hebben voor een lang en gelukkig leven.

We produceren ons hondenvoer en kattenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverheid en voedingswaarde voldoen.

Hill's Canine/Feline A/D 12 x 200 gram heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Hill's Canine/Feline A/D 12 x 200 gram


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items