opc_loader

Royal Canin gastrointestinal fibre Response kat 4 kg

Artikelnr: 04.07.014

Heeft u ook onze voordelige 2 en 3 verpakking gezien?

De samenstelling is iets veranderd maar de werkzaanheid is hetzelfde gebleven

59,50

4 kg  Royal Canin Fibre Response

Speciale dieetvoeding ontwikkeld voor katten met maag-darmaandoeningen.

Voeding speelt een belangrijke rol bij de behandeling van maagdarmaandoeningen. Daarom zal uw dierenarts uw kat meestal een speciale dieetvoeding voorschrijven. Voor sommige maag-darmaandoeningen is een voeding met een hoog vezelgehalte de beste keuze. Het Royal Canin Fibre Response Diet is speciaal ontwikkeld voor honden met dit soort problemen.

Te gebruiken bij:

- acute en chronische constipatie

Eigenschappen Fibre Responsive Diet:
De combinatie van bijzonder goed verteerbare eiwitten, rijst, speciale voedingsvezels en visolie zorgt voor een evenwichtige darmflora en een optimale verteerbaarheid. De vezels verbeteren de passage (ontlasting wordt zachter zonder dat er diarree ontstaat), binden schadelijke stoffen in de dikke darm en bevorderen de gezondheid van de dikke darm door vetzuren zo te bewerken dat ze als voedingsbron voor het slijmvlies in de dikke darm kunnen dienen. De omega-3-vetzuren EPA en DHA dragen bij aan de gezondheid van het maag-darmkanaal. De specifieke combinatie van synergetisch werkende antioxidanten (vit. C, vit. E, taurine en luteïne) draagt bij aan de neutralisatie van vrije radicalen.

Verpakkingen van 400 gram, 2 en 4 kg.

Royal Canin gastrointestinal fibre Response kat 4 kg heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Royal Canin gastrointestinal fibre Response kat 4 kg


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: