opc_loader

Specific Digestive Support FID 3x 2 kg

Artikelnr: 04.07.302
70,95

SPECIFIC Digestive Support  FID 3x 2 kg

is een dieetvoeding voor katten met acute of chronische gastro-intestinale aandoeningen met bijkomende diarree, braken en/of flatulentie. Het complete, uitgebalanceerde dieet bevat:

  • Zeer goed verteerbare ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit. Deze compenseren de verminderde enzymatische darmactiviteit en zorgen voor een optimale opname van voedingsstoffen.
  • Hoog gehalte aan mineralen en vetoplosbare vitaminen compenseert de verstoorde absorptie in het maagdarmkanaal van de patiënt. Het verhoogde gehalte elektrolyten compenseert de toegenomen verliezen bij diarree en braken.
  • Bètaglucanen uit gist en verhoogde gehaltes zink en selenium ter ondersteuning van het immuunsysteem.
  • Psyllium Husk, een oplosbare vezel die een stabiliserend effect heeft op de werking van het maagdarmkanaal.
  • Yucca extract, dit vermindert de productie van vies ruikende winden en de geur van ontlasting.

De dagelijkse portie SPECIFIC™ Digestive Support kan het beste verdeeld worden over 3 tot 5 maaltijden per dag om de kans op klachten te verminderen.

SPECIFIC™ Digestive Support is zowel geschikt voor volwassen als voor jonge opgroeiende katten, dus ook geschikt voor kittens.

Ingrediënten: Maïseiwit, maïs, dierlijk vet, rijst, vismeel, aardappeleiwit, eieren (bron van immunoglobulinen), mineralen (inclusief zeoliet), gehydrolyseerd gisteiwit, vitaminen en spoorelementen, methionine, psyllium husk, bietenpulp, gist (bron van ß-1,3/1,6-glucanen en Mannan-Oligo- Sacchariden), taurine, fructo-oligo-sacchariden, zonnebloemolie, Yucca extract. Antioxidanten: door de EU goedgekeurde toevoegingen: BHA, BHT en propylgallaat. Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Specific Digestive Support FID 3x 2 kg heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Specific Digestive Support FID 3x 2 kg


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items