opc_loader

Specific Kidney Support FKW 2x 7x100 gram kuipje

Artikelnr: 02.12.215
17,95

SPECIFIC FKW 2x 7 kuipjes

is een dieetvoeding voor volwassen katten ter ondersteuning van het hart en de nieren. Het complete, uitgebalanceerde dieet bevat:

  • Uniek hoge gehaltes omega-3 vetzuren voor ondersteuning van de eetlust, een normaal hartritme en bloeddruk. Daarnaast helpt het bij nierfalen de nierfunctie te ondersteunen.
  • Een verlaagd natriumgehalte helpt om de vicieuze cirkel van waterretentie te doorbreken. Dit is essentieel voor nier-, hart- en leverpatiënten.
  • Een beperkt fosforgehalte om hyperfosfatemie te verminderen en zo de nierfunctie te ondersteunen.
  • Een verlaagd eiwitgehalte in combinatie met eiwitten met een hoge biologische waarde. Hierdoor wordt azotemie bij katten met nierfalen verminderd. Bij katten met leverfalen wordt de leverfunctie ondersteund. In combinatie met de alkalische urine pH wordt de neerslag van calciumoxalaat, cystine en uraatkristallen verminderd ter ondersteuning van de gezondheid van de urinewegen.
  • L-carnitine en taurine ter ondersteuning van de hartspierfunctie.

Ingrediënten: Varkensvlees, vis, zonnebloemolie, maïs, visolie, eieren, cellulosepoeder, mineralen, psyllium husk, rijst, vitaminen en spoorelementen, taurine, methionine, L-carnitine. Bevat geen kunstmatige antioxidanten, kleur- of smaakstoffen.

Specific Kidney Support FKW 2x 7x100 gram kuipje heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Specific Kidney Support FKW 2x 7x100 gram kuipje


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: