opc_loader

Trovet HLD hepatic kat 4x 3 kg

102,95

Licht verteerbare dieetvoeding ter ondersteuning van de leverfunctie. | Ondersteunt de vetstofwisseling door hoge gehalten aan lipotrope stoffen (o.a. lecithine, choline).

TROVET Hepatic HLD Kat is een volledige licht verteerbare dieetvoeding bij leverproblemen en spijsverteringsklachten. De spijsverteringsklachten kunnen ontstaan zijn door een niet functionerende lever of door klachten vanuit het maagdarm kanaal zelf. Leverproblemen bij katten geven, door de diverse functies van de lever, zeer uiteenlopende klachten. De lever heeft een belangrijke rol bij onder andere de uitscheiding van toxische stoffen, aanmaak van vitale bloedbestanddelen en opslag mineralen en vitaminen. Tevens speelt de lever een centrale rol in de vertering en omzetting van voedingsstoffen. Bij katten met klachten aan de lever komt het vaak voor dat de eetlust afneemt, ze gaan braken, ze meer gaan drinken en/of er treedt geelzucht op. Bij katten komen de leveraandoeningen leververvetting (hepatisch lipidose) en ontsteking van de galgang (cholestase) het vaakst voor. TROVET Hepatic voor katten heeft een verhoogde taurinegehalte en helpt bij katten het toegenomen taurineverlies bij leverfunctiestoornissen te compenseren.

rijst, pluimveemeel, pluimveevet, maisgluten, gevogeltelever (hydrolisaat), gist, natriumchloride, visolie, vitaminen en sporenelementen.

Trovet HLD hepatic kat 4x 3 kg heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Trovet HLD hepatic kat 4x 3 kg


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items