opc_loader

Cisaral Drops 30 ml

Artikelnr: 06.01.002
18,95

Cisaral Drops 30ml

Diergeneesmiddel bestemd voor terrariumdieren, kooi en volièrevogels, post en sierduiven en niet bedrijfsmatig gehouden kleine knaagdieren*.

Samenstelling
Bevat per mi: 1 mg cisapride.

Beschrijving
Cisapride heeft een gastrokinetisch effect. Cisapride heeft geen antidopaminerge eigenschappen en kan dus geen extrapiramidale en hyperprolactinemie uitlokken. Cisapride verhoogt de druk in de onderste slokdarmsfincter, het stimuleert de maagcontractiliteit, bevordert de antroduodenale coördinatie en versnelt de maaglediging evenals lediging van de dunne en dikke darm. Deze effecten berusten in hoofdzaak op een bevordering van de afgifte van acetylcholine uit de cholinerge neuronen in de plexus myentericus. Dit effect is beperkt tot de cholinerge innervatie van de gladde spierlaag van het maagdarmkanaal, daar maagzuursecretie en intestinale secretie niet beïnvloed worden.

Indicaties
Bevorderen van de maaglediging.

Contra-indicaties
Darmobstructies of darmperforaties

Toedieningswijze & dosering
SCHUDDEN VOOR GEBRUIK!
Uitsluitend voor orale toediening.
De dosering bedraagt 0,25 tot 0,5 mg per kg lichaamsgewicht 2 tot 4 maal daags (=0,25 tot 0,5 mi per kg lichaamsgewicht 2 tot 4 maal daags).

Bijwerkingen
Abdominale krampen en diarree.

Waarschuwingen
De absorptie van sommige farmaca kan worden versneld door het versnellend effect van cisapride op de maaglediging.

Bewaring
In de oorspronkelijke verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Niet bewaren boven 25°C, niet in de koelkast bewaren en niet invriezen.

Verpakking
Flacon met 30 ml.

Cisaral Drops 30 ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Cisaral Drops 30 ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items