opc_loader

C.E.T. tandpasta met leversmaak 2x 100 gram

Artikelnr: 01.01.212
18,50

Samenstelling
Oplosmiddelen: water, glycerine. Bindmiddel: gehydrogeneerd zetmeel hydrolysaat. Polijstmiddel: silica. Anti-tandsteen: pentanatriumtrifosfaat. Verdikkingsmiddel: carboxypolymethyleen. Smaakstoffen: kippeneipoeder en varkensleverpoeder. Enzymen: subtilisine-protease en glucose oxidase. Verdikkingsmiddel: natriumchloride. Conserveermiddelen: kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, natriumcitraat. Kleurstof: dititaniumtrioxide. Buffers: natriumfosfaat, calciumchloride.

Doeldier
Hond en kat

Indicaties/eigenschappen
Gebits- en mondverzorging.
C.E.T. tandpasta is speciaal voor honden en katten ontwikkeld. De tandpasta bevat het gepatenteerde C.E.T. Dual Enzyme System, dat het natuurlijke afweersysteem in de mond stimuleert tegen tandplak en tandsteenvorming. Spoelen na het tandenpoetsen is niet nodig.

De C.E.T. tandpasta is speciaal voor honden en katten ontwikkeld en is bijzonder smakelijk. De tandpasta bevat het gepatenteerd C.E.T. Dual Enzyme System, dat het natuurlijk afweersysteem in de mond activeert en stimuleert. De speciale, smakelijke samenstelling kan zonder problemen worden doorgeslikt.

Regelmatig tandenpoetsen met de C.E.T. tandpasta voorkomt tandplak, tandsteenvorming en een slechte adem. Voor een optimaal effect wordt dagelijks tandenpoetsen aanbevolen.

C.E.T. tandpasta met leversmaak 2x 100 gram heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
C.E.T. tandpasta met leversmaak 2x 100 gram


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items