opc_loader

Hexagel 2x 100 ml

Artikelnr: 01.01.205
29,95

Hexagel 100 ml

Hexagel kan worden gebruikt voor, tijdens of na tandsteenverwijdering. Voor dagelijkse verzorging kan het worden gebruikt om de mond van hond of kat te reinigen na iedere maaltijd, tenzij het advies van de dierenarts anders luidt.

De antimicrobiële activiteit van chloorhexidine kan bijdragen in het voorkomen van gebitsaandoeningen. Hexagel helpt om een normale bacteriële flora te behouden. Voor gebruik in de mondholte: Hexagel is bedoeld om de parodontale pockets te reinigen, de vorming van tandplak te verminderen en om de orale bacteriële flora te normaliseren. Hexagel kan ook gebruikt worden om een gevoelige en geïrriteerde huid te reinigen.

Goed schudden voor gebruik. Wegspoelen na gebruik. Gebruik in de mondholte: breng Hexagel direct aan op de tanden en langs het tandslijmvlies (tweemaal daags) of breng Hexagel aan op een gaasje en wrijf voorzichtig over het tandoppervlak en het slijmvlies. Gebruik op de huid: breng Hexagel direct aan op de huid in een dunne laag (tweemaal daags). Hexagel dient niet aangebracht te worden op open wonden omdat het mogelijk interfereert met de wondheling. Volg de instructies van uw dierenarts. Uitsluitend voor uitwendig gebruik.

Werkzame stof Chloorhexidinegluconaat
Hexagel 2x 100 ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Hexagel 2x 100 ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items