opc_loader

Bestellingen boven 40 euro gratis verzenden! (NL)

anders slechts 3,50 euro verzendkosten

Adaptil verdamper en flacon

Artikelnr: 01.02.004
21,50
Verzendmethode
PostNL:
3,50

Verdamper met stressverminderende feromonen

Zogende teven produceren geruststellende feromonen om de pup te helpen op zijn gemak te stellen en zich veilig te voelen. Onderzoek heeft aangetoond dat een synthetische kopie van dit feromoon, D.A.P.® (Dog Appeasing Pheromone), een geruststellende werking heeft bij honden van alle leeftijden. Adaptil bevat D.A.P.®. Het is bewezen dat het stressgerelateerd gedrag bij pups en volwassen honden helpt te verminderen, waardoor ze beter reageren op gedragstherapie en training.
De doeltreffendheid van Adaptil is bewezen door talrijke studies die gepubliceerd werden in gereputeerde wetenschappelijke tijdschriften en op internationale conferenties.
Adaptil werd speciaal ontwikkeld voor honden, geeft geen slaperig effect en heeft geen effect op mensen of op andere dieren.
Stress bij de hond :
De meeste honden hebben op een bepaald moment in hun leven ondersteuning nodig om hen te helpen zich aan te passen aan een nieuwe omgeving of om te gaan met een nieuwe situatie. Dit is van belang omdat milde angsten en zorgen kunnen veranderen in fobieën of in angstgerelateerde aandoeningen als er geen preventieve actie werd ondernomen. Pups die stress ondervinden tijdens de socialisatieperiode (van 6 tot 16 weken) zullen mogelijk nooit goed overweg kunnen met nieuwe ervaringen en zijn sneller geneigd om angstgerelateerde gedragsproblemen te ontwikkelen in hun latere leven (algemene nervositeit, geluidsfobieën, scheidingsangst, angstagressie, enz...). Socialisatie is noodzakelijk om er zeker van te zijn dat een hond zich ontwikkelt tot een goedgemanierd en zelfverzekerd huisdier.
Toepassingen :
- Helpt de hond om te gaan met moeilijke situaties (vuurwerk, Kerstmis, nieuwe baby, alleen thuis blijven enz.).
- Helpt pups of volwassen honden zich op hun gemak te voelen in een nieuw huis.
- Helpt ongepast stressgerelateerd gedrag te verminderen of te voorkomen. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om overdreven blaffen, destructie/kauwen, het huis bevuilen, heen en weer lopen, beven, speekselen, enz. Om ongewenst gedrag te helpen voorkomen kan opnieuw trainen noodzakelijk zijn.
- Helpt het aanleren te bevorderen tijdens puppytraining.
Adaptil™ kan ook gebruikt worden onder toezicht van een dierenarts of gedragstherapeut en naast gedragstherapie om te helpen om klinische gedragsproblemen te beheren, zoals scheidingsangst, geluidsfobie, enz. Adaptil™ wordt niet aanbevolen in geval van hyperactiviteit of agressie.
Let op! Plug de verdamper niet in onder planken of achter deuren, gordijnen of meubilair.
Verdamper+ flacon 48 ml
Adaptil verdamper en flacon heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items