opc_loader

Zylkene Equine paard
2x 20x 4 gram

Artikelnr: 01.02.220

Zylkene equine, rustgevend voor paarden

118,95

GRATIS VERZENDING. Rustgevend, op natuurlijke basis.

Zylkène Equine helpt bij de reductie van stressreacties bij paarden en pony’s. Het bezorgt hen een natuurlijk rust, zonder het dier te versuffen.
Gebruik Zylkene Equine bij paarden die dagelijks stress ondervinden of voor een voorspelbare stressvolle periode zoals bv. langere reizen, verandering van omgeving, nieuwe paarden, verandering van coach/trainer, reizen, dierenarts- of hoefsmidbezoek. Deze situaties verlopen een stuk gemakkelijker dankzij Zylkène Equine. 

Voor kortstondig of langdurig gebruik:

  • - paarden tot 500 kg: 1 - 2 zakjes, 1 x per dag
  • - paarden meer dan 500 kg: 2 - 4 zakjes, 1 x per dag.

Gemiddeld 2 tot 4 weken gebruiken.
 
De inhoud van het zakje met een kleine hoeveelheid voer mengen. De hoeveelheid voer in een keer geven.

Het gedrag van het paard moet worden herzien na 20 dagen. Bij voorkeur moet het gedrag ook aangepakt zijn met bijbehorende training. Indien nodig kan men stoppen of met een aangepast hoeveelheid verder gaan. Voor een verlening van de aangegeven periode is het raadzaam eerst een gedragsdeskundige of een dierenarts te consulteren.

Zylkène is een natuurlijk product dat kan ondersteunen bij diverse vormen van stress bij honden en katten. Het helpt huisdieren snel met veranderingen in hun leefsituatie om te gaan. Hierdoor kunnen ze zich beter aanpassen en zullen er geen fysieke of emotionele problemen ontstaan.

Zylkène bevat het wereldwijd gepatenteerde decapeptide α-casozepine dat via een natuurlijk proces uit melkeiwit (caseïne) gewonnen is. Zylkène mag gecombineerd worden met medicijnen. Bovendien is Zylkène veilig te gebruiken bij fokdieren, zowel tijdens dracht als lactatie. 

Hoe dien ik Zylkène toe

Zylkène is smakelijk en eenvoudig te geven: open de capsule en meng het wateroplosbare poeder met wat eten of een snoepje zoals een stukje worst, kaas of vis. De capsules kunnen ook in hun geheel gegeven worden.

Zylkène hoeft maar een keer per dag gegeven te worden. De gemiddelde dagelijkse hoeveelheid bedraagt 15 mg/kg. Na 15-30 dagen dient er een evaluatie van het gedrag plaats te vinden en kan, indien nodig, het gebruik worden aangepast. Zylkène is verkrijgbaar in 75 mg (kat en kleine hond), 225 mg (middelgrote hond) en 450 mg(grote hond) capsules, ieder met een eigen kleurcode en wordt geleverd in een verpakking van 30 capsules.

Zylkene Equine paard
2x 20x 4 gram
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Zylkene Equine paard
2x 20x 4 gram


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items