opc_loader

Fortiflex 225 mg 3x 30 tabletten

Artikelnr: 01.03.309
77,95

Voor soepele gewrichten

Fortiflex is een voedingssupplement op natuurlijke basis, wat de behandeling van honden en katten in de eerste fasen van artrose ondersteunt. Bovendien kan Fortiflex routinematig aan oudere huisdieren en huisdieren met overgewicht worden verstrekt.


Fortiflex bevat chondroïtinesulfaat, chitosanide en twee anti-oxidanten. Chondroïtinesulfaat is een belangrijke bouwsteen van het kraakbeen en kan grote hoeveelheden water aan zich binden. Tevens remt het de kraakbeenafbraak en stimuleert het de kraakbeenopbouw. Chitosanide beschermt chondroïtinesulfaat tegen een te snelle afbraak en bevordert de opname in het maagdarmstelsel. De anti-oxidanten selenium en epigallocathechinegallaat (EGCG) ondersteunen de functie van chondroïtinesulfaat. De ingrediënten versterken elkaars werking, waadoor de opbouw en het herstel van het bewegingsstelsel optimaal wordt ondersteund.


Fortiflex is een natuurlijk product en kan dus veilig langdurig worden gegeven. Dit blijkt tevens uit de jarenlange praktijkervaring wereldwijd. De tabletten zijn zeer smakelijk. 
Gedurende 30 dagen wordt iedere dag één tablet gegeven. Dit kan 3 tot 4 maal per jaar herhaald worden. Afhankelijk van het advies van de dierenarts kan Fortiflex ook langer, vaker of zelfs permanent worden gegeven. Tot slot kan Fortiflex zonder problemen met dieetvoeding en medicijnen (zoals ontstekingsremmers of pijnstillers) worden gecombineerd.

Fortiflex 225 Advanced Formula kan worden gegeven aan honden en katten met een lichaamsgewicht van minder dan 15kg. 

Fortiflex 375 Advanced Formula kan worden gegeven aan honden van 15 tot 25 kg lichaamsgewicht.

Fortiflex 525 Advanced Formula kan worden gegeven aan honden zwaarder dan 25 kg lichaamsgewicht.

Fortiflex 225 mg 3x 30 tabletten heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Fortiflex 225 mg 3x 30 tabletten


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items