opc_loader

Seraquin Omega Hond
60 tabletten 2,34 gr

Artikelnr: 01.03.116

Gratis verzenden!.

42,95

Seraquin Hond tabletten voor gewrichten

De vertrouwde Seraquin samenstelling, aangevuld met  ontstekingremmende omega 3 vetzuren. Bij gewrichtsklachten

Ondersteuning van de gewrichtsfunctie bij jonge dieren en dieren met gewrichtsaandoeningen. Tevens als aanvulling op het gebruik van NSAID''s zoals Metacam en Rimadyl

Glucosamine en chondroïtinesulfaat zijn essentiële stoffen voor de opbouw en het onderhoud van gewrichtskraakbeen. Kurkuma is een sterke natuurlijke anti-oxidant die vrije radicalen wegvangt en daarmee de afremming van ontstekingsprocessen ondersteunt. Seraquin bevat een combinatie van deze bestanddelen en wordt gegeven ter ondersteuning van de kraakbeenstofwisseling en een normale gewrichtsfunctie.


Seraquin bevat een combinatie van deze bestanddelen en wordt gegeven ter ondersteuning van de kraakbeenstofwisseling en een normale gewrichtsfunctie. 

Dosering en toediening
Seraquin tabletten zijn zeer smakelijk. Ze kunnen direct worden gegeven of verkruimeld en gemengd door de normale voeding.

 Gewicht

Aanvangsdosering

Onderhoudsdosering

< 10 kg

1 tablet per dag

1/2 tablet per dag

10 tot 20 kg

2 tabletten per dag

1 tablet per dag

20 tot 40 kg

3 tabletten per dag

1 1/2 tablet per dag

> 40 kg

4 tabletten per dag

2 tabletten per dag

Na de eerste 4-6 weken kan de dagelijkse dosering geleidelijk worden verminderd met 1/2 tablet per week. Deze wekelijkse vermindering kan doorgaan totdat de helft van de aanvangsdosering is bereikt, dit is de onderhoudsdosering. Bij terugkeer van de klachten kan de dosering weer worden verhoogd. 
 

Werkzame stoffen, 1tablet voor de hond bevat:
Glucosamine HCl 500 mg, Chondroïtine sulfaat 380 mg, Kurkuma-extract 50 mg, omega 3 vetzuren,100 mg - EPA 47 mg - DHA 33 mg

Seraquin Omega Hond
60 tabletten 2,34 gr
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Seraquin Omega Hond
60 tabletten 2,34 gr


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items