opc_loader

Synopet Hond Joint Support 3x 200 ml

Artikelnr: 01.02.391

126,95

Synopet Joint Support (voorheen Cani-Syn): vloeibare Curcumine en Groenlipmossel combinatiekuur voor soepele gewrichten bij honden 2x 200 ml

Synopet is 100% natuurlijk: het bevat Groenlipmossel (GLMax™), Curcumine (BCM-95®), Zwarte bes-blad, Vitamine D3 en Vitamine C.

Synopet is vloeibaar: u kunt het eenvoudig over het gewone voer verspreiden. Uw hond ziet dit als een sausje en merkt niet dat hij iets toegediend krijgt voor de gezondheid. Omdat Synopet vloeibaar is, worden de ingrediënten extra goed opgenomen en ziet u eerder resultaat. Ook kan vanwege de vloeibare vorm de dosering laag gehouden worden. Link: Lees meer over de dosering van Synopet.

Synopet is lekker: Synopet smaakt en ruikt naar vis, dit vinden alle honden lekker. Uw hond zal het zien als een lekker extraatje.

Synopet is effectief: vrijwel al onze klanten zijn zeer tevreden over Synopet
Omdat Synopet zo effectief is, hebben de meeste honden aan slechts enkele kuren per jaar voldoende. Hierdoor is Synopet relatief goedkoop ten opzichte van de meeste andere gewrichtsproducten of dieetvoeders.

BCM-95® Curcumine (Curcuma longa). Curcumine is een antioxidant met een ontstekingremmend effect op oa. maag, darmen en gewrichten en heeft een beschermende invloed op gezonde weefsels en cellen. Is het belangrijkste actieve bestanddeel uit de specerij kurkuma, ook wel geelwortel genoemd.

Groenlipmossel (GLMax™) is een krachtige en natuurlijke bron van ontstekingremmende omega-3 vetzuren, furaanvetzuren en glycosamineglycanen als glucosamine en chondroitine-4 en -6 sulfaat

Zwarte bes-blad (Ribes nigrum) vullen de werking van GLMax™ aan, maar via andere mechanismen. Daarom is deze synergetische totaalformule al snel zichtbaar effectief in de gewrichten* van honden. Zwarte bes-blad heeft een verzorgende invloed op spieren en gewrichten.

Daarnaast bevat Synopet Vitamine C voor het behoud van gezond kraakbeen**. Samen helpt dit bij het behoud van een goed gevoel tijdens het bewegen. Als extra ondersteuning is aan Synopet Vitamine D3 toegevoegd.

Gebruik en dosering
Steeds goed schudden voor gebruik. Synopet kan tegelijk met het gewone voedsel gegeven worden.

  • honden <30 kg: 5 ml per dag
  • honden <45 kg: 7,5 ml per dag
  • honden >45 kg: tot 10 ml per dag

De synopet 200 ml is speciaal voor honden zwaarder dan 10 kg. Een kuur duurt ongeveer 40 dagen. De aanbevolen dosering mag gedurende 10 dagen in uitzonderlijke gevallen worden verdubbeld.

Waarschuwing
Niet gebruiken bij bekende overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Niet aan drachtige teven voeren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Let op: voor kleine honden is er de verpakking met 75 ml Synopet, in verband met de houdbaarheid van Synopet wordt de verpakking met 200 ml Synopet bij doseringen lager dan 5 ml per dag niet aanbevolen.

Samenstelling
Voedermiddelen: GLMax™ Groenlipmossel (Perna canaliculus), Turmeric (Curcuma longa).
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine C (Ascorbinezuur): 17.000 mg, Vitamine D3 (Cholecalciferol): 2.000 I.E., Ribes nigrum extract: 18.000 mg.
Technologische toevoegingsmiddelen: Conservering: Citroenzuur, Melkzuur, Kaliumsorbaat.

Bewaren
Bewaren bij: 5-25°C. Geopende verpakking bij voorkeur koel bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. Geopende verpakking 45 dagen houdbaar.

* Synopet Hond bevat Curcumine en Zwarte bes-blad
** Synopet Hond bevat Vitamine C

Synopet Hond Joint Support 3x 200 ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Synopet Hond Joint Support 3x 200 ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items