opc_loader

Dermiel pads 10 stuks, 2x

Dermiel wondpads met honing zijn geschikt voor de afdekking van oppervlakkige wonden.

108,95

DERMIEL® PAD PRODUCT Dermiel® pad 10x10 cm vochtige wondbedekker

PRODUCTBESCHRIJVING Dermiel® pads zijn steriele wondbedekkers. Dermiel® pads bestaan uit een absorptielaag van natuurlijke viscose die is gecoat met een laagje niet-verklevende polyethyleen. De binnenste laag is geïmpregneerd met een geringe hoeveelheid vloeistof op basis van honing en glycerol, waardoor Dermiel® pads licht vochtig zijn. Dermiel® pads bevatten zuivere honing die onder gecontroleerde omstandigheden wordt geproduceerd. Dit gecontroleerde productieproces garandeert dat Dermiel® pads geen residuen van bestrijdingsmiddelen bevatten en een reproduceerbare kwaliteit hebben. De honing in Dermiel® pads heeft een hoog gehalte aan honingenzymen, o.a. glucose oxidase. De coating is doorlatend, zodat wondvocht kan worden geabsorbeerd door de viscose binnenlaag. De coating zorgt ervoor dat verkleving met de wond niet plaatsvindt.

WIJZE VAN TOEPASSING 1. Indien nodig de wond op de gebruikelijke manier reinigen. 2. Open de verpakking door deze bij de inkeping open te trekken. 3. Neem het gaasje uit de verpakking en spreidt het uit over de wond. 4. Het gaasje op de gebruikelijke manier fixeren, bijvoorbeeld met zelfklevend poreus tape of verbandgaas. 5. Na één tot maximaal 2 dagen het gaasje voorzichtig verwijderen en vervangen door een nieuwe Dermiel® pad.

INDICATIE Dermiel® pads zijn geschikt voor de afdekking van oppervlakkige wonden. CONTRA-INDICATIES 1. Niet toepassen in geval van overgevoeligheid voor honing. 2. In geval van onverwachte (niet-vermelde) bijverschijnselen na de toepassing van Dermiel® pads, gaarne contact opnemen met de behandelaar en de fabrikant. VOORZORGSMAATREGELEN • Niet gebruiken indien de verpakking beschadigd is. • Niet gebruiken indien de verpakking niet goed gesloten is. • Een wond maximaal 30 dagen ononderbroken met dit product behandelen. • Een gebruikte dressing niet hergebruiken. • Een geopende verpakking niet hersteriliseren.

BEWAARCONDITIES Bewaren tussen 10 en 30ºC.

Dermiel pads 10 stuks, 2x heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Dermiel pads 10 stuks, 2x


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items