opc_loader

Maxani Cleanser Spray 250 ml

Artikelnr: 10.01.350
17,95

Maxani Cleanser spray  250 ml zuivert de huid.

Eén van de werkzame stoffen in Maxani Cleanser spray is chloorhexidine. Chloorhexidine is een bisbiguanide met antimicrobiële activiteit tegen bepaalde soorten bacteriën en schimmels. Het zorgt voor een verlaging van de zuurgraad en beschadigt de celwand van deze micro-organismen. Afhankelijk van de concentratie en formule is dit ingrediënt meer of minder effectief. Met het oog op de toename van antibioticum resistentie, beveelt moderne wondbehandeling aan om producten te gebruiken die op een natuurlijke wijze de huid reinigen.

In de humane wondzorg wordt de Cleanser spray al jaren tot grote tevredenheid gebruikt, maar ook op veterinair gebied zijn de resultaten veelbelovend. Maxani Cleanser spray is tevens geschikt voor gevoelige, droge en rode huid. Het bevat naast chloorhexidine ook polysorbaat en glycerine. Hierdoor worden eiwitten en vetten opgelost en wordt de omliggende huid verzorgd en beschermd. De Cleanser spray is verzachtend en zuivert de huid. Eigenschappen: Voor het reinigen van huid of wonden. Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Eiwitten en vetten worden snel opgelost en de omliggende huid wordt gespaard. Hiermee worden direct vervuilende componenten en micro-organismen weggespoeld. De chloorhexidine zorgt dat er geen nieuwe micro-organismen kunnen ontwikkelen. Indicatie: reiniging van huid en wonden, ondersteuning bij pyotraumatische dermatitis.

Gebruik: Zet voor gebruik de spraykop op ‘spray’-stand, na gebruik in ‘off’-stand. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen of accidentiële inname. Indien de Cleanser spray in combinatie met andere producten wordt gebruikt, dient men eerst de huid te reinigen, vervolgens 5 minuten te wachten om daarna bijvoorbeeld een Honinggzalf aan te brengen. Dosering: 2 à 3 maal daags op de huid aanbrengen, tenzij door de dierenarts anders voorgeschreven. Samenstelling en ingrediënten: Aqua, polysorbaat 20, glycerol, sorbitol, chloorhexidine, digluconaat, sodium hydroxide. Houdbaarheid en bewaren: Bewaren bij kamertemperatuur (15-25°C); niet in de koelkast. Uiterste gebruiksdatum en chargenummer: zie onderzijde flacon.

Maxani Cleanser Spray 250 ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Maxani Cleanser Spray 250 ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items