opc_loader

AA Diarstop LD + prebiotica grote hond 30 tabletten

Artikelnr: 10.07.311
19,50

30 tabletten. Diarstop LD tabletten .

Smakelijke tabletten

Samenstelling
Elke tablet bevat: 10 mg calciumchloride hexahydraat, 100 mg aluminiumhydroxide gel (gedroogd), 562,5 mg kaolien, 5 mg magnesiumchloride, 87,5 mg natriumchloride en rundvleessmaakstof.

Beschrijving
Aluminiumhydroxide vermindert de concentratie van zoutzuur in de maag en reduceert daardoor de hoeveelheid zuur die in het duodenum komt. Ook de prototypische activiteit van pepsine wordt onderdrukt als de zuurgraad van de maaginhoud toeneemt (pH>4). Verder kan aluminiumhydroxide gas en toxinen binnen (absorberend) en een beschermend effect hebben op de darmwand. Het colloïdale kaolien heeft absorptieve eigenschappen voor toxinen uit de darminhoud. FINIDIAR FORTE tabletten kunnen door deze eigenschappen (1) bacteriën, toxinen en irriterende stoffen uit de darm absorberen, (2) het darmslijmvlies beschermen, (3) de ontsteking verminderen, (4) toxinen inactiveren, (5) de hyperperistaltiek verminderen en (6) bijdragen tot een normale stoelgang. De combinatie van stoffen kan een positieve invloed hebben als adjuvans van een antibacteriële en/of antiparasitaire therapie.

Indicaties
Als ondersteuning van dieetmaatregelen bij aandoeningen van het maagdarmkanaal bij honden.

Toepassing
Uitsluitend voor orale toediening.

Toedieningswijze & dosering
Tweemaal daags 1 tablet per 25 kg lichaamsgewicht gedurende 2 tot 3 dagen. Het is in de meeste gevallen raadzaam het dier enige tijd te laten vasten (minimaal 1 dag) en verder het voedingsadvies van de dierenarts te volgen.

Bewaring
Beneden 25°C in goed gesloten verpakking. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

AA Diarstop LD + prebiotica grote hond 30 tabletten heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
AA Diarstop LD + prebiotica grote hond 30 tabletten


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: