opc_loader

AA laxulon 1x 125 ml

Artikelnr: 01.07.010

AA-LAXULON is een vloeibaar hulpmiddel ter preventie van obstipatieproblemen bij honden en katten, bijvoorbeeld  veroorzaakt door haarballen, massieve darminhoud, verzwakte darmwerking na operaties en als aanvulling bij de bestrijding van bacteriële darminfecties.

Zelfde als Laxatract alleen ander merk!

12,95

AA LAXULON 125 ml / met opzetspuitje / Reg NL VRIJ / 125 ml

Laxeerdrank voor hond  en kat, vloeibaar voedingssupplement 

Samenstelling: Bevat per ml siroop: 667 mg/ml lactulose

AA LAXULON    

Lactulose behoort tot de groep van de zogenaamde osmotisch werkende laxantia (middelen ter preventie van obstipatie). In de dikke darm wordt lactulose omgezet in specifieke stoffen die de natuurlijke darmwerking stimuleren en  reguleren  met als gevolg de  vorming van een natuurlijke ontlasting . Het kan enkele dagen duren voordat de gewenste laxerende werking optreedt.

Toepassing 

AA LAXULON is een vloeibaar hulpmiddel ter preventie van obstipatieproblemen bij honden en katten, bijvoorbeeld  veroorzaakt door haarballen, massieve darminhoud, verzwakte darmwerking na operaties en als aanvulling bij de bestrijding van bacteriële darminfecties.

In sommige gevallen kan diarree ontstaan: indien dit het geval is wordt aangeraden de dosering te verminderen. Lactulose heeft, voor zover bekend, geen interacties met andere geneesmiddelen. Indien de diarree voortduurt kunt het beste contact opnemen met uw dierenarts.

Gebruik en dosering 

Uitsluitend door orale toediening aan hond en kat, bij voorkeur in de ochtend. AA LAXULON kan worden gemengd met het voer en of het drinkwater. U kunt de drank ook puur met behulp van het bijgeleverde spuitje rustig en voorzichtig in de bek spuiten. Op deze wijze verzekert u zichzelf van een volledige inname. Het bijgeleverde spuitje past gemakkelijk op de flacondop voor een gemakkelijke en schone gift, na gebruik schoonmaken met kraanwater.

Dosering ter preventie van obstipatie problemen:

3 ml per 5 kg lichaamsgewicht 1 maal daags.

Dosering ter ondersteuning bij de bestrijding van bacteriële darminfecties:

3 ml per 5 kg lichaamsgewicht, 3 maal daags.

Bewaarcondities

Bewaren op kamertemperatuur( 15-25°C ) in goed afgesloten originele verpakking en buiten bereik van kinderen.

Na opening van de flacon is AA LAXULON nog 2 maanden houdbaar.

Zie ook  de vervaldatum (exp:) op de verpakking.

Verpakking
125 ml bruine flacon, bijgeleverd met een 10 ml spuitje passend op de mond van de flacondop voor een schone en gemakkelijke gift, kartonverpakking en bijsluiter.

AA laxulon 1x 125 ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
AA laxulon 1x 125 ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items