opc_loader

Zoolac multipaste voedingssupplement 2x 15 ml

Artikelnr: 10.07.326

Zoolac Multipaste is een voedingssupplement welke een evenwichtige darmflora bevordert en helpt de ontlasting dikker te maken. Zoolac Multipaste heeft een unieke samenstelling en een breedspectrum van werkzaamheid, het zorgt voor een goede balans tussen gunstige en ongunstige bacteriën in de darmen.

31,95

ZooLac® MULTI PASTE is een nieuwe pasta met de toevoeging van kleimineraal en gistcelwandfragmenten, voor stabilisatie van de spijsvertering en balancering van het microbioom in het darmstelsel.

Het is ontwikkeld op verzoek van dierenartsen als alternatief voor Zoolac Propaste in uitzonderlijke situaties en vooral voor curatief gebruik.

Zoolac MULTIPASE wordt geadviseerd bij dunne of waterige ontlasting om nog sneller resultaat te krijgen, daarnaast wordt het geadviseerd wanneer er toxinen aanwezig zijn in de darmflora.

ZooLac® MULTI PASTE bevat, vinasse, het kleimineraal zeoliet(Clinoptiloliet) en gistcelwandfragmenten die de schadelijke bacteriën, toxines en vocht in de darmen binden.ZooLac® MULTI PASTE wordt gebruikt voor een consistente darminhoud.

ZooLac® MULTI PASTE kan voor alle diersoorten worden gebruikt.

ZooLac® MULTI PASTE is zeer smakelijk en daardoor eenvoudig om te doseren, dieren zijn er dol op.

Zoolac multipaste voedingssupplement 2x 15 ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Zoolac multipaste voedingssupplement 2x 15 ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items