opc_loader

Douxo care oorreiniger 125 ml

Artikelnr: 01.02.105
14,95

De oorreiniger bevat een weefselvriendelijk reinigingslotion. De micellaire eigenschappen geven een goede verwijdering van het wasachtige oorsmeer (cerumen).

GESCHIKT VOOR:

Voor het regelmatig verwijderen van oorsmeer bij honden en katten. Ook geschikt voor het reinigen van een oor voorafgaand aan een medicamenteuze behandeling van oorontsteking. Een beetje micellaire oorreiniger op een doekje is ook heel handig voor het reinigen en verzorgen van huidplooien.

De DOUXO® Care micellaire lotion is een oorreiniger met een sterke oorsmeer-verwijderende werking. De unieke micellaire structuur maakt de reiniger zo mild als water. Geen vette oorschelpen meer na gebruik. De toevoeging van een groene thee extract zorgt voor een milde aangename geur.

Wat is een micellaire lotion? Micellen zijn chemische structuren die ervoor zorgen dat de vetachtige bestanddelen - die nodig zijn om oorsmeer te verwijderen – kunnen oplossen in water. Dat is nodig, want olie- en vetachtige stoffen mengen normaal gesproken niet met water. De micelllaire structuur zorgt ervoor dat de DOUXO® Care oorreiniger kan ontvetten zonder zelf vet aan te voelen.

Gebruiksaanwijzing: 

Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Kan worden toegepast in de gehoorgang, op de oorschelp in in huidplooien. Niet gebruiken bij (het vermoeden van) een beschadigd trommelvlies. Bij twijfel: vraag uw dierenarts om advies.

Bekijk  hoe u de oren van uw huisdier schoon maakt.

Werkzame stof Phytospingosine HCl / polydocanol / groene thee extract. Vrij van parabeen en (ethyl)alcohol.
Indicatie Geschikt voor het reinigen en verzorgen van de uitwendige gehoorgang en de oorschelp van honden en katten
Pharmaceutische vorm Lotion
Douxo care oorreiniger 125 ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Douxo care oorreiniger 125 ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items