opc_loader

Milpro Kleine Kat /kitten 48 smakelijke tabletten

Artikelnr: 07.02.551

Gratis verzenden!

74,95

48x Milpro kleine kat/kitten smaklijke tabletten

Milpro is een breedspectrum ontwormingsmiddel voor kat dat veilig in gebruik is en effectief tegen de belangrijke wormen. De Milpro tabletten voor kitten/kleine kat zijn deelbaar, dus makkelijk toe te dienen. Daarbij zijn de tabletten zeer smakelijk.

Milpro bevat milbemycine en praziquantel als werkzame stoffen. 
Milbemycine is werkzaam tegen spoelwormen, haakwormen, zweepwormen en kan ook worden toegepast ter voorkoming van hartworm. 


Praziquantel is de meest effectieve werkzame stof bij een lintwormbesmetting. Lintwormen kunnen o.a. worden overgebracht door vlooien, dus behandel katten met een lintworminfectie ook tegen vlooien met een geschikt vlooienmiddel.

Een goede ontworming van katten en honden is van groot belang. Wormen kunnen vervelende klachten veroorzaken bij katten en honden. Bovendien kunnen sommige wormsoorten van kat of hond, overgedragen worden op de mens!
Vanwege de gezondheidsrisico´s voor dier en mens is de preventie van een wormbesmetting zeer belangrijk. Goede en regelmatige ontworming van katten en honden is daarbij cruciaal!
      

Milpro Kleine Kat /kitten 48 smakelijke tabletten heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Milpro Kleine Kat /kitten 48 smakelijke tabletten


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: