opc_loader

Indorex defence omgevingsspray

Artikelnr: 08.01.037

Ter bestrijding van vlooien, teken en andere geleedpotigen en insecten.

Bevat permethrin en pyriproxyfen

23,95

Indoor-X is een omgevingsspray en bevat 2 actieve bestanddelen: tetramethrin en permethrin. Tetramethrin heeft een knock-down effect op kruipende insecten. Permethrin is in de omgeving langdurig effectief.

Indoor-X doodt vlooien, vlooienlarven en andere insecten in huis gedurende 4-6 weken na behandeling. Met Indoor-X ongediertespray wordt voorkomen dat er een vlooienplaag ontwikkelt door preventief de omgeving in huis te sprayen, bijvoorbeeld vlak voordat men op vakantie gaat. Indien er al sprake is van een vlooienplaag, dan één keer per maand de omgeving behandelen gedurende drie maanden. Vervolgens vier keer per jaar preventief behandelen. 

Indoor-X wordt geleverd in een voordeelverpakking van 400 ml.
Het product niet op huisdieren toepassen. Gebruik daarvoor een voor dat doel geregistreerd middel, zoals Advantix (hond) of Advantage (kat).

Houd de ruimte na het sprayen een half uur gesloten en ventileer het daarna goed (minstens een uur).

Let op: Het is belangrijk dat kinderen van 0 - 4 jaar gedurende de werkzame periode geen contact kunnen hebben met de behandelde oppervlakken. Via vloer-hand-mond-contact zouden zij dit bestrijdingsmiddel binnen kunnen krijgen.

Indorex defence omgevingsspray heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Indorex defence omgevingsspray


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items