opc_loader

Tekenhaak O'Tom 4 stuks

Artikelnr: 08.01.442

De eenvoudigste manier om teken te verwijderen! De verpakking bevat een klein haakje voor kleine en een groter haakje voor grote teken. Ideaal in het gebruik.

11,50

Met de O’Tom tekenhaak verwijdert u teken eenvoudig, snel en pijnloos. De O'Tom tekenhaak werkt gemakkelijker dan reguliere tekentangen en -pincetten. Tijdens het verwijderen van de teek wordt er geen druk gelegd op het lichaam van de teek, zodat er geen bacteriën in de huid van uw huisdier komen.


U schuift de O'Tom tekenhaak onder de teek waardoor deze klem komt zitten. Door de tekenhaak te draaien laat de teek vanzelf los. De verpakking bestaat uit twee tekenhaken; één voor kleine en één voor grote teken.

Voordelen O'Tom:

- Deze laat de kop van de teek niet achter in de huid;
- Deze drukt de teek niet samen;
- Deze verwijdert alle soorten teken: groot en klein; 
- Deze verwijdert teken van zowel mens als dier; 
- Deze kan de teek snel en pijnloos verwijderen;
- Deze is onbreekbaar en steeds herbruikbaar.

De O'TOM tekenhaak is onbreekbaar en steeds herbruikbaar

Het rostrum van de teek (het gedeelte dat in de huid ingeplant is, onjuist de 'kop van de teek' genoemd) is voorzien van kleine haakjes die ervoor zorgen dat de teek vast blijft zitten. 
Door te trekken aan de teek, komen deze haakjes vaster te zitten en vergrendelt de teek zich vast in de huid. Hierdoor kan de rostrum afbreken en (deels) achterblijven in de huid. Hierdoor kan een pijnlijke ontsteking of infectie ontstaan.

Door te draaien komen deze haakjes gemakkelijk los. U gebruikt geen trekkracht en daardoor is het risico op afbreken van de 'kop van de teek' erg klein.

De O'TOM tekenhaak drukt de teek niet plat

Bij het verwijderen van een teek is het essentieel om deze niet te pletten tijdens het uittrekken en dit om het risico van inbrengen van speeksel door de teek te verminderen. Dit speeksel bevat meestal meerdere irriterende stoffen en soms ook micro-organismen welke kunnen leiden tot infecties en/of allergieën. 
Tekenpincetten en andere instrumenten die hiervoor op de markt zijn oefenen een bepaalde druk uit op de teek.

Tekenhaak O'Tom 4 stuks heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Tekenhaak O'Tom 4 stuks


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items