opc_loader

Royal Canin Neutered adult
Large Dog 2x 3.5 kg

Artikelnr: 03.07.057
43,95

3.5 kg. Neutered Adult Large Dog is een dieetvoer voor gecastreerde honden van 25 tot 45kg vanaf 15 maanden dat helpt uw hond op ideaal gewicht te houden en ter ondersteuning van gezonde gewrichten en botten.

Grote hondenrassen hebben vaker last van gewrichtsaandoeningen zoals artrose dan kleinere hondenrassen. Daarom heeft dit droogvoer van Royal Canin glucosamine en chondroïtine waardoor het kraakbeen ondersteunt wordt. Ook is het behouden van een ideaal lichaamsgewicht soms lastig voor gecastreerde honden.Neutered Adult Large Dog helpt ook hierbij doordat uw hond zich sneller vol voelt wanneer dit voer gegeven wordt. 


Geschikt voor gecastreerde of gesteriliseerde grote honden (25-45kg) vanaf 15 maanden met de volgende symptonen:

  • Gevoelige gewrichten
  • Neiging tot overgewicht

Productvoordelen

  • Behoud van een ideaal lichaamsgewicht
  • Ondersteuning van de gewrichten en botten
  • Optimale spijsvertering
  • Natuurlijke weerstand

Behoud van een ideaal lichaamsgewicht
Dit dieetvoer zorgt ervoor dat uw hond zich sneller vol voelt zonder te veel te eten. Dit wordt gedaan door een combinatie van vezels en een formule van lage calorieën. Hierdoor is het makkelijker om uw hond op het ideale gewicht te houden.

Ondersteuning van de gewrichten en botten
Honden van grote hondenrassen hebben vaker last van bot- en gewrichtsaandoeningen dan honden van kleinere rassen. Hierom is het belangrijk om goed voor de gewrichten en botten te zorgen. Glucosamine en chondroïtine ondersteunen en voeden het kraakbeen en dragen bij aan gezonde gewrichten.

Optimale spijsvertering
Dit voer is makkelijk te verteren en verwerken en is daarom uitermate geschikt voor honden die gevoelige darmen hebben. Neutered Adult Large Dog ondersteunt een evenwichtige darmflora en stabiele spijsvertering. 

Natuurlijke weerstand
Honden komen in contact met allerlei bacterieën. Daarom is het belangrijk dat uw hond een sterke natuurlijke weerstand heeft. Dit voer van Royal Canin heeft een unieke gepatenteerde formule wat de natuurlijke weerstand ondersteund. Dit wordt gedaan door ingrediënten als vitamine E , vitamine C, luteïne en taurine.

Royal Canin Neutered adult
Large Dog 2x 3.5 kg
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Royal Canin Neutered adult
Large Dog 2x 3.5 kg


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: