opc_loader

Royal canin Adult Medium Dog 3x 4 kg

Artikelnr: 03.07.026
68,95

3x 4 kg. Voor volwassen, middelgrote (11-25 kg)  honden van 1 tot 7 jaar

Speciale voering met een optimale smakelijkheid. Draagt bij aan een optimale spijsvertering en een gezonde huid en vacht.

Productvoordelen

  • Gezonde huid en vacht
  • Goed smakend hondenvoer voor kieskeurige eters
  • Ondersteunt een optimale spijsvertering

Gezonde huid en vacht
De gezondheid van uw hond wordt weerspiegelt in de vacht. De huid vormt de eerste verdedigingslinie tegen bijvoorbeeld stress en verschillende organisme. Middelgrote honden hebben vaak een slechte huid en vacht. Hierom hebben deze hondenbrokken speciale ingrediënten die de vernieuwing van huidcellen en haren ondersteunen en uw hond een gezonde huid en glanzende vacht krijgt en houdt. 

Goed smakend hondenvoer voor kieskeurige eters
Middelgrote hondenrassen zijn vaak kieskeurige eters. Met het oog daarop heeft Royal Canin dit hondenvoer extra smakelijk gemaakt waardoor de eetlust van uw hond gestimuleerd wordt. Een combinatie van geselecteerde hoogwaardige ingrediënten, het formaat van de brokken en de textuur zijn aangepast om optimaal geschikt te zijn voor uw middelgrote hond. Zelfs de verpakkingsmethode is speciaal ontwikkeld zodat de smaak behouden blijft.

Ondersteunt een optimale spijsvertering
Dit makkelijk opneembaar voer zorgt voor een rustige darmflora en stabiele spijsvertering tijdens deze belangrijke periode in het leven van uw hond. 

Royal canin Adult Medium Dog 3x 4 kg heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Royal canin Adult Medium Dog 3x 4 kg


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items