opc_loader

Royal Canin mature consult
Medium Dog 2x 10 kg

Artikelnr: 03.07.040

2 x 10 kg. GRATIS VERZENDING. Senior Mature Medium Dog. Voor oudere, middelgrote (10-25 kg) honden vanaf 7 jaar

Speciale voeding voor optimale ondersteuning van de spijsvertering. Een combinatie van zeer goed verteerbare eiwitten, speciale voedingsvezels (prebiotica) en visolie bevordert een gezonde darmflora en ondersteunt het darmslijmvlies. Dit levert een belangrijke bijdrage aan de spijsvertering bij zowel jonge als volwassen honden. Helpt de effecten van veroudering te vertragen, draagt bij aan een optimale spijsvertering en een gezonde huid en vacht.

Productvoordelen

  • Vitaliteit en gezondheid van de hersenen
  • Evenwichtige darmflora en gezonde spijsvertering
  • Ondersteuning van de spiermassa
  • Sterke huidbarrière

Vitaliteit en gezondheid van de hersenen
De uitgebalanceerde selectie van voedingsstoffen in dit voer ondersteunt vitale orgaanfuncties bij oudere honden. De hersenfunctie en organen worden beide ondersteunt en er wordt voor gezorgd dat deze langzamer achteruit gaan.

Evenwichtige darmflora en gezonde spijsvertering
Royal Canin Senior Consult zorgt voor een optimale bescherming van de spijsvertering door een combinatie van goed verteerbare eiwitten en speciale voedingsvezels. Ook de darmflora en darmslijmvlies krijgen door toegevoegde visolie de nodige ondersteuning.

Ondersteuning van de spiermassa
Oudere honden hebben vaker verlies van spierweefsel en vermindering van spierkracht. Dit zorgt ervoor dat uw hond minder actief is, wat vervolgens weer voor een verdere afname van het spierweefsel en de spierkracht zorgt. Door voeding met essentiële aminozuren kan dit proces voorkomen worden.

Sterke huidbarrière
De vacht en huid van honden zijn kwetsbaar. Middelgrote honden hebben relatief gezien vaker last van huidproblemen dan grotere honden. Door een unieke combinatie van vitaminen, aminozuren en zink in dit voer van Royal Canin wordt de barrièrefunctie van de huid versterkt en beschermt het ook nog eens tegen uitdroging.

VOEDINGSTABEL

Voedingstabel voor deze unieke brok

INGREDIËNTEN

Samenstelling

Maïs, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, tarwe, tarwemeel, plantaardige vezels, dierlijke vetten, gedehydreerd varkenseiwit*, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, mineralen, visolie, tomaat (bron van lycopeen), sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, bernagieolie, extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen)

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Toevoegingsmiddelen

Nutritionele toevoegingsmiddelen

Vitamine A (IE/kg) 25.100
Vitamine D3 (IE/kg) 800
E1 (ijzer) (mg/kg) 41
E2 (jodium) (mg/kg) 2,9
E4 (koper) (mg/kg) 9
E5 (mangaan) (mg/kg) 54
E6 (zink) (mg/kg) 204
E8 (selenium) (mg/kg) 0,1
Royal Canin mature consult
Medium Dog 2x 10 kg
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Royal Canin mature consult
Medium Dog 2x 10 kg


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items