opc_loader

Royal Canin Mature consult Senior Large Dog 1 x 14 kg

Artikelnr: 03.07.042

Gratis verzenden!

Heeft u ook onze voordelige 2 verpakking gezien?

69,95

14 kg. GRATIS VERZENDING. Royal Canin Senior Consult Mature Large Dog is speciaal ontwikkelde complete dieetvoeding voor middelgrote honden (boven de 25kg) boven de 5 jaar.

Dit voer helpt uw oudere hond tegen de verscheidene elementen waar het door de leeftijd last van kan hebben. Oudere honden van grote rassen hebben vaak last van bot- en gewrichtsaandoeningen. Royal Canin Senior Consult ondersteunt uw hond hiermee.  

Productvoordelen

  • Vitaliteit en gezondheid van de hersenen
  • Bot- en gewrichtsondersteuning
  • Ondersteuning van de spiermassa

Vitaliteit en gezondheid van de hersenen
De speciale selectie van voedingsstoffen in dit voer ondersteunt vitale orgaanfuncties bij oudere honden. De hersenfunctie en organen worden beide ondersteunt en dit dieetvoer zorgt voor een vertraging van de achteruitgang.

Bot- en gewrichtsondersteuning
De gewrichten van grote honden worden relatief zwaar belast door de afmetingen en bouw van grote rassen. Honden van grote rassen zijn vooral op oudere leeftijd al gevoelig voor gewrichtsaandoeningen zoals artrose. De aanwezigheid van chondoïtine en glucosamine in Senior Consult Mature Large Dog zorgt ervoor dat het kraakbeen ondersteund en gevoed wordt en dragen bij aan gezonde gewrichten.

Ondersteuning van de spiermassa
Als een gevolg van het ouder worden, hebben seniore honden vaker last van verlies van spierweefsel en vermindering van spierkracht. Dit zorgt er op zijn beurt weer voor dat uw hond minder actief is, met een verdere afname van het spierweefsel en de spierkracht tot gevolg. Door voeding met essentiële aminozuren kan dit proces vertraagd en soms zelfs voorkomen worden.

Royal Canin Mature consult Senior Large Dog 1 x 14 kg heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Royal Canin Mature consult Senior Large Dog 1 x 14 kg


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: