opc_loader

Royal Canin Mature consult (senior) small dog 2x 8 kg

Artikelnr: 03.07.037

Gratis verzenden!

voor honden kleiner dan 10 kg

106,95

2 x 8 kg. GRATIS VERZENDING. Senior Mature Dog voor oudere honden vanaf 8 jaar

Speciale voeding oa. ter ondersteuning van de spieren.

Oudere honden hebben vaak last van spierzwakte. Dit komt door het verlies aan spierweefsel en vermindering van de spierkracht. Hierdoor wordt de hond minder actief wat op zijn beurt weer leidt toch nog minder spierweefsel en zo ontstaat een vicieuze cirkel. Door het toevoegen van bepaalde essentiële aminozuren aan de voeding kan het verlies van spierweefsel en de daarmee gepaarde spierzwakte worden voorkomen. Draagt bij aan tandsteenreductie, helpt de effecten van veroudering te vertragen en een goede gezondheid van de urinewegen.

Productvoordelen

  • Vitaliteit en gezondheid van de hersenen
  • Zorgt voor tandsteenreductie
  • Ondersteuning van de spiermassa
  • Sterke huidbarrière

Vitaliteit en gezondheid van de hersenen
De selectie van voedingsstoffen in dit droogvoer ondersteunt vitale orgaanfuncties bij oudere honden. De hersenfunctie en organen worden ondersteunt en er wordt gezorgd dat beide langzamer achteruit gaan.

Zorgt voor tandsteenreductie
Gebitsproblemen komen vaker voor bij honden van kleine rassen dan bij grote rassen. Het gebit van uw hond wordt gereinigd tijdens het eten van deze hondenbrokken. Door het binden van het calcium in het speeksel wordt de vorming van tandsteen beperkt. De vorm, structuur en grootte van deze brokjes zijn speciaal aangepast voor kleine honden.

Ondersteuning van de spiermassa
Oudere honden hebben vaker verlies van spierweefsel en een verminderde spierkracht. Dit zorgt ervoor dat uw hond minder actief is, wat er vervolgens weer voor zorgt dat het spierweefsel en de spierkracht nog verder afnemen. Door de toegevoegde essentiële aminozuren kan dit proces voorkomen worden.

Sterke huidbarrière
De vacht en huid van honden zijn kwetsbaar. Vooral kleine honden hebben relatief gezien vaker last van huidproblemen. Door een unieke combinatie van vitaminen, aminozuren en zink in dit voer van Royal Canin wordt de barrièrefunctie van de huid versterkt en beschermt tegen uitdroging.

Royal Canin Mature consult (senior) small dog 2x 8 kg heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Royal Canin Mature consult (senior) small dog 2x 8 kg


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: