opc_loader

Flexadin young dog maxi 60 chews

42,95

Opgroeiende honden vragen heel wat van hun gewrichten. Daarom werd Flexadin Young Dog ontwikkeld, om de gewrichten in dit belangrijk stadium te ondersteunen.

Flexadin Young Maxi is geschikt voor honden jonger dan 2 jaar en vanaf 10kg. Het bevat Glucosamine en Chondroïtine, essentiele bouwstenen voor het kraakbeen en onder andere Duivelsklauw (Harpagophytum procumbens), een geneeskrachtige plant waarvan het wortelextract al heel lang gebruikt wordt om de gewrichten te ondersteunen.

Dierenartsen vertrouwen reeds 10jaar op Flexadin om de gewrichten van huisdieren soepel te houden! Bovendien is Flexadin ook zeer makkelijk te geven.

De smakelijke, zachte kauwbrokjes kunnen als traktatie worden gegeven of onder het voer worden vermengd. Afhankelijk van het gewicht van je hond zijn 1 of 2 smakelijke kauwbrokjes per dag reeds voldoende.

Werkzame stof Samenstelling: biergist, glycerine, cellulosepoeder, glucosamine HCl 11%, chondroïtinesulfaat 11%, lijnzaadolie (bron van omega 3), kippenleverpoeder, visolie (bron van omega 3), pectine, sacharose, maltodextrine, calciumsulfaat dihydraat.
Flexadin young dog maxi 60 chews heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Flexadin young dog maxi 60 chews


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items