opc_loader

Synopet Cat
joint support 2x 75 ml

Artikelnr: 01.02.290
36,95

Synopet: vloeibare Curcumine en Groenlipmossel combinatiekuur voor soepele gewrichten bij katten

Synopet is 100% natuurlijk: het bevat Groenlipmossel (GLMax™), Curcumine (BCM-95®), Zwarte bes-blad, Vitamine D3 en Vitamine C.

Synopet is vloeibaar: u kunt het eenvoudig over het gewone voer verspreiden. Uw kat ziet dit als een sausje en merkt niet dat hij iets toegediend krijgt voor de gezondheid. Omdat Synopet vloeibaar is, worden de ingrediënten extra goed opgenomen en ziet u eerder resultaat. Ook kan vanwege de vloeibare vorm de dosering laag gehouden worden. Link: Lees meer over de dosering van Synopet.

Synopet is lekker: Synopet smaakt en ruikt naar vis, dit vinden alle katten lekker. Uw kat zal het zien als een lekker extraatje.

Synopet is effectief: vrijwel al onze klanten zijn zeer tevreden over Synopet
Omdat Synopet zo effectief is, hebben de meeste katten aan slechts  enkele kuren per jaar voldoende. Hierdoor is Synopet relatief goedkoop ten opzichte van de meeste andere gewrichtsproducten of dieetvoeders.

BCM-95® Curcumine (Curcuma longa). Curcumine is een antioxidant met een ontstekingremmend effect op oa. maag, darmen en gewrichten en heeft een beschermende invloed op gezonde weefsels en cellen. Is het belangrijkste actieve bestanddeel uit de specerij kurkuma, ook wel geelwortel genoemd.

Groenlipmossel (GLMax™) is een krachtige en natuurlijke bron van ontstekingremmende omega-3 vetzuren, furaanvetzuren en glycosamineglycanen als glucosamine en chondroitine-4 en -6 sulfaat

Zwarte bes-blad (Ribes nigrum) vullen de werking van GLMax™ aan, maar via andere mechanismen. Daarom is deze synergetische totaalformule al snel zichtbaar effectief in de gewrichten* van honden. Zwarte bes-blad heeft een verzorgende invloed op spieren en gewrichten.

Daarnaast bevat Synopet Vitamine C voor het behoud van gezond kraakbeen**. Samen helpt dit bij het behoud van een goed gevoel tijdens het bewegen. Als extra ondersteuning is aan Synopet Vitamine D3 toegevoegd.

Gebruik en dosering
Steeds goed schudden voor gebruik. Synopet kan tegelijk met het gewone voedsel gegeven worden.

  • katten: 3 ml per dag

Een kuur duurt ongeveer 40 dagen. De aanbevolen dosering mag gedurende 10 dagen in uitzonderlijke gevallen worden verdubbeld.

Waarschuwing
Niet gebruiken bij bekende overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Niet aan drachtige teven voeren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Samenstelling
Voedermiddelen: GLMax™ Groenlipmossel (Perna canaliculus), Turmeric (Curcuma longa).
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine C (Ascorbinezuur): 17.000 mg, Vitamine D3 (Cholecalciferol): 2.000 I.E., Ribes nigrum extract: 18.000 mg.
Technologische toevoegingsmiddelen: Conservering: Citroenzuur, Melkzuur, Kaliumsorbaat.

Bewaren
Bewaren bij: 5-25°C. Geopende verpakking bij voorkeur koel bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. Geopende verpakking 45 dagen houdbaar.

* Synopet Kat bevat Curcumine en Zwarte bes-blad
** Synopet Kat bevat Vitamine C

Synopet Cat
joint support 2x 75 ml
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Synopet Cat
joint support 2x 75 ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items