opc_loader

Douxo Pyo S3 shampoo
2x 200 ml

Artikelnr: 01.05.214
29,75

Douxo S3 Pyo Shampoo 200 ml

Shampoo met ophytrium en 3% chloorhexidine voor de ondersteuning van patiënten met een huid met een verstoorde microbiële balans

Geschikt voor:

De DOUXO® Pyo shampoo helpt bij het handhaven van het microklimaat van de huid van honden en katten. Het herstelt de microbiële balans van de huidbarrière. Als het wassen met water een probleem is, dan kunt u de shampoo combineren met of vervangen door de DOUXO® Pyo mousse of de DOUXO® Pyo micro-emulsie spray.

Gebruiksaanwijzing:

Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Maak de vacht nat met warm water. Breng de shampoo aan en masseer hem in. Laat de shampoo daarna tien minuten inwerken. Vervolgens de shampoo goed uitspoelen met schoon water. Indien gewenst kan deze behandeling herhaald worden.

Voor de juiste dosering kunt u het volgende schema aanhouden:

korthaar

langhaar

tot 15 kg

15 ml

30 ml

15-25 kg

20 ml

40 ml

>25 kg

25 ml

50 ml

Bekijk hier de instructie-video.

Elke drie dagen herhalen. Voor onderhoud is eenmaal per week voldoende.

Ingrediënten:

  • Phytosphingosine: dit is een belangrijke bouwsteen voor de ceramiden in de huidbarrière. Ondersteunt een goede flora op de huid.
  • 3% chloorhexidine digluconaat (CAS 18472-51-0), zuivert de huid
  • 0,5% climbazol, een imidazole
  • Lipacide C8G, brengt een beschermende mono-laag aan, hydraterend
  • Groene thee extract, lage concentratielaat een milde en plezierige geur achter
     
     

Alle DOUXO® producten zijn 100% parabeen vrij.

Beschikbare verpakking(en):

200 ml

Sebomild P is een mild reinigende (verzorgings)shampoo die speciaal ontwikkeld is voor het gebruik bij matige huidproblemen van keratoseborroeïsche aard bij honden en katten. Het specifieke van Sebomild P shampoo is de elkaar versterkende combinatie van bestanddelen. Deze shampoo remt het schilferen, verwijdert de overtollige hoorncellen en talg en controleert de natuurlijke microbiële flora van de huid.  Daarnaast wordt de huid meer gehydrateerd door de aanwezigheid van ammonium lactaat en chitosanide. Chitosanide is een natuurlijk polymeer dat een beschermende film op de huid vormt. Pirocton olamine draagt verder bij aan het herstel van de microbiële balans van het ecosysteem van de huid.

Sebomild P shampoo bevat Spherulieten® en essentiële oliën. Spherulieten® zijn microscopisch kleine bolletjes, die de werkzame stoffen geleidelijk afgeven en daarmee voor een langdurige werkzaamheid zorgen.
AKI-systeem

Huidproblemen worden ingedeeld in drie groepen: Allergie, Keratoseborroe en Infectie. 
De Virbac dermatologische lijn heeft een oplossing voor alle problemen binnen deze drie groepen. De flacons zijn voorzien van een A, K of I die corresponderen met de bovenstaande groepen. Zo is simpel en snel te zien welke shampoo nodig is in de therapie ter behandeling van deze problemen. 
Sebomild P is voorzien van de K: Keratoseborroe
.
  

Douxo Pyo S3 shampoo
2x 200 ml
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Douxo Pyo S3 shampoo
2x 200 ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items