opc_loader

Douxo Calm S3 shampoo
2x 200 ml

Artikelnr: 01.05.221

shampoo voor de gevoelige huid

30,95

Geconcentreerde shampoo met Ophytrium voor honden en katten met een rode en/of gevoelige huid: verzacht, reinigt en versterkt de huid. Hydrateert, herstructureert en ontklit. Voor een zachte en glanzende vacht.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het beschermen van de huidbarrière essentieel is bij het behandelen van huidaandoeningen. Zowel bij huisdieren als bij mensen geldt dit vooral voor gevoelige en/of rode huid.

WAT IS DOUXO® CALM?

Net als mensen, kunnen huisdieren ook een gevoelige huid hebben.

DOUXO® Calm producten vullen de beschadigde huidbarrière aan en ondersteunen daardoor bij de bescherming van uw huisdier tegen het indringen van schadelijke stoffen. Bovendien verbetert DOUXO® Calm de vochtbalans van de huid binnen 3 weken. De huid wordt weer soepel en de geprikkelde huid verdwijnt.

De verzachtende werking van DOUXO® Calm is klinisch bewezen bij dieren met een gevoelige huid.

DOUXO® S3 Calm bevat ophytrium

Zoals alle DOUXO® S3 producten, bevatten de DOUXO® S3 Calm shampoo en mousse het unieke ophytrium. Ophytrium herstelt de huidbarrière op verschillende manieren:

  • ondersteunt de samenhang van de mechanische barrière
  • verzacht en hydrateert de huid
  • ondersteunt de bacteriële huidbalans

De DOUXO® Calm micro-emulsie spray bevat phytosphingosine. Phytospingosine is de voorloper van opphytrium. Het werkt ook op de huidbarrière, maar minder goed dan ophytrium. In sommige gevallen kan het echter zinvol zijn om een spray te gebruiken

HOE TE GEBRUIKEN?

3x per week

Douxo Calm S3 shampoo
2x 200 ml
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Douxo Calm S3 shampoo
2x 200 ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items