opc_loader

Douxo Pyo S3 Mousse 2x 150 ml

Artikelnr: 01.05.913
33,95

Douxo Pyo Mousse 150 ml

Douxo Pyo beschermt de huid tegen bacterien, gisten en schimmels en voedt  en beschermt de huid. Het product is geschikt voor dieren met een huidallergie (bijvoorbeeld een voedingsallergie of atopie), waar infecties door bacterien en gisten de jeuk verergeren. Douxo Pyo Mousse is ideaal voor kleinere honden en katten die niet eenvoudig gewassen kunnen worden. De mousse  kan alleen gebruikt worden of in combinatie met de shampoo of micro-emulsie. Door de mousse met de shampoo te combineren hoef je minder vaak te wassen.

Douxo Pyo Mousse is een beschermende en voedende mousse tegen ongewenste micro-organismen. Hierdoor is deze mousse zeer geschikt voor honden met een geprikkelde huid door ongewenste micro-organismen.

  • Ondersteunen van de huid tegen ongewenste micro-organismen
  • Hydraterend
  • Herstellen van de balans van de normale huidflora
  • Tegen kriebels
  • Juiste pH voor de huid
  • Schoonhouden en onderhoud van de huid
  • Voedend
  • Reinigende werking

Sebomild P is een mild reinigende (verzorgings)shampoo die speciaal ontwikkeld is voor het gebruik bij matige huidproblemen van keratoseborroeïsche aard bij honden en katten. Het specifieke van Sebomild P shampoo is de elkaar versterkende combinatie van bestanddelen. Deze shampoo remt het schilferen, verwijdert de overtollige hoorncellen en talg en controleert de natuurlijke microbiële flora van de huid.  Daarnaast wordt de huid meer gehydrateerd door de aanwezigheid van ammonium lactaat en chitosanide. Chitosanide is een natuurlijk polymeer dat een beschermende film op de huid vormt. Pirocton olamine draagt verder bij aan het herstel van de microbiële balans van het ecosysteem van de huid.

Sebomild P shampoo bevat Spherulieten® en essentiële oliën. Spherulieten® zijn microscopisch kleine bolletjes, die de werkzame stoffen geleidelijk afgeven en daarmee voor een langdurige werkzaamheid zorgen.
AKI-systeem

Huidproblemen worden ingedeeld in drie groepen: Allergie, Keratoseborroe en Infectie. 
De Virbac dermatologische lijn heeft een oplossing voor alle problemen binnen deze drie groepen. De flacons zijn voorzien van een A, K of I die corresponderen met de bovenstaande groepen. Zo is simpel en snel te zien welke shampoo nodig is in de therapie ter behandeling van deze problemen. 
Sebomild P is voorzien van de K: Keratoseborroe
.
  

Douxo Pyo S3 Mousse 2x 150 ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Douxo Pyo S3 Mousse 2x 150 ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items