opc_loader

Sebocalm shampoo 250 ml= Allerderm voor de droge huid

Artikelnr: 01.05.051

Sebocalm shampoo is gewijzigd in Allerderm shampoo voor droge huid (groene fles)

18,50

Samenstelling
Bevat spherulieten, urea, glycerol en chitosanide.

Geschikt voor droge schilferige huid

Doeldier
Hond en kat

Indicaties
Te gebruiken ter preventie of behandeling van lichte huidproblemen van keratoseborroeïsche aard en als onderhoudsshampoo voor de normale huid.

Toediening/dosering
Maak de vacht nat, breng de shampoo aan, masseer deze in en spoel uit. Herhaal de behandeling, laat 5-10 minuten intrekken en spoel daarna uit. Gebruik 2-3 keer per week gedurende 3 weken of zoals geadviseerd door uw dierenarts.

Sebocalm is een verzachtende, milde, hypo-allergene en zeepvrije shampoo voor honden en katten, die door de schuimende werking een intense reiniging van de normale en droge huid (lichte seborroe) bewerkstelligt. 
 

De werkzame stoffen zijn in ingekapselde (spherulieten) en in vrije vorm aanwezig. Spherulieten zijn in lagen opgebouwde micro-bolletjes die zorgen voor een vertraagde afgifte van werkzame stoffen en daarmee voor een langduriger werkzaamheid. Chitosanide heeft een vochtregulerend effect.
 

Sebocalm is zeer geschikt als onderhoudsshampoo.
 

AKI-systeem
Huidproblemen worden ingedeeld in drie groepen: Allergie, Keratoseborroe en Infectie.
De Virbac dermatologische lijn heeft een oplossing voor alle problemen binnen deze drie groepen. De flacons zijn voorzien van een A, K of I die corresponderen met de bovenstaande groepen. 
Zo is simpel en snel te zien welke shampoo nodig is in de therapie ter behandeling van deze problemen.
Sebocalm is voorzien van de K: Keratoseborroe.

Sebocalm shampoo 250 ml= Allerderm voor de droge huid heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Sebocalm shampoo 250 ml= Allerderm voor de droge huid


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: