opc_loader

Remedy + Sweet itch shampoo 2x 500 ml

Artikelnr: 10.02.321
25,50

Sweet itch shampoo kan preventief gebruikt worden bij gezelschapsdieren en paarden die snel een schilferige huid, allergische reacties of (zomer)eczeem hebben. De milde shampoo is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en bevat geen geur- en kleurstoffen. De shampoo verzacht en kalmeert de huid met behoud van een mooie vacht.

Kan tevens preventief gebruikt worden bij dieren die neigen te schuren tijdens het seizoen. De Sweet Itch kan ook in de winter gebruikt worden met een natte spons. Lokaal toe te passen. Gebruiken met water. Goed uitspoelen. Regelmatig toepassen. Hoeft niet 5 a 10 minuten in te trekken waardoor sneller in gebruik. pH Neutraal.

De Sweet itch shampoo maakt onderdeel uit van de Remedy+ lijn. Overige producten uit de Remedy+ lijn:

  • Remedy+ Cerazinc-crème. Biedt verkoeling bij algemene wond-, jeuk- of huidklachten terwijl het tevens het genezingsproces ondersteunt. 
  • Remedy+ Yeastosol-spray. Uitermate geschikt als een gist zoals malassezia pachydermatis de oorzaak van de huidproblemen is. Dit middel gaat jeuk op een efficiënte manier tegen en komt eenvoudig op moeilijk bereikbare plekken zoals teenhuid, oksels of liezen.
Remedy + Sweet itch shampoo 2x 500 ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Remedy + Sweet itch shampoo 2x 500 ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items