opc_loader

Movoflex Small (-15kg) Chews

Artikelnr: 01.03.916

MOVOFLEX® Medium soft chews is een nieuw gewrichtssupplement om honden te helpen van nature actief te blijven!

27,95

MOVOFLEX® soft chews is een nieuw gewrichtssupplement om honden te helpen van nature actief te blijven!


Om de mobiliteit van honden te verbeteren, is MOVOFLEX® ontwikkeld, een nieuw voedingssupplement dat 5 ingrediënten combineert. Deze innovatieve soft chews zijn vanaf heden
verkrijgbaar. Chondroprotectieve middelen zijn gewrichtssupplementen die het kraakbeen helpen beschermen om de afbraak ervan te vertragen. Conventionele chondroprotectieve middelen bieden echter vaak maar een paar componenten. Daarom heeft MOVOFLEX® een nieuwe formulering die 5 hoofdingrediënten combineert om hondenbezitters een complete oplossing te bieden, een combinatie van een breed spectrum en snelle actie, evenals gebruiksgemak.


Het belangrijkste ingrediënt van deze nieuwe generatie chondroprotectieve middelen is eischaalmembraan, een verbinding die bijzonder rijk is aan collageen, elastine en peptiden, die de componenten levert die nodig zijn voor de endogene synthese van de verschillende elementen van het gewricht om de weerstand tegen compressie, elasticiteit en flexibiliteit te helpen behouden. De heilzame werking op het kraakbeen en de mobiliteit van de hond maken het tot het paradepaardje van Virbac’s nieuwe alomvattende benadering van  gewrichtsmicrovoeding.
Door eischaalmembraan te combineren met 4 andere ingrediënten waarvan bekend is dat ze ook gunstige effecten hebben op de gewrichten (hyaluronzuur, Boswellia serrata-extract, astaxanthine en krillmeel), helpt MOVOFLEX® een goede gezondheid van de gewrichten te behouden en heeft het een snelle werking op de mobiliteit van het dier, zichtbaar voor de hondeneigenaren na 7 dagen gebruik.1 Het gebruik ervan wordt vergemakkelijkt door de soft chew; zeer smakelijk voor honden en makkelijk als traktatie te geven, wat de dagelijkse toepassing bevordert.

Met MOVOFLEX® hebben we een nieuw antwoord op de uitdagingen van mobiliteit bij honden en op de bijdrage aan hun welzijn.


1 Bron: Nicholas et al.; Movoflex® Soft Chews kunnen de mobiliteit van honden verbeteren, volgens eigenaren. EG Diergeneeskunde 7.10 (2022): 13-21

MOVOFLEX®  soft chews bestaat uit een unieke en complete formule van synergetische, hoogwaardige ingrediënten

  • Significante verbetering waargenomen van de mobiliteit na 7 dagen1
  • Easy to give - 1 zeer smakelijke chew per dag
  • Geen verhoogde aanvangsdosis nodig, in tegenstelling tot sommige andere gewrichtssupplementen
  • 3 verschillende maten voor een optimale dosering
  • 97% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong

Movoflex Small (-15kg) Chews heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Movoflex Small (-15kg) Chews


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items